Recensies

format_quote
star
star
star
star
star

Nancy is een toffe vrouw met goed onderlegde prof. aanpak en na-service.

J. Gaul

format_quote
star
star
star
star
star

Net de akte ondertekend voor de verkoop van onze unieke woning. Nancy overtuigde me meteen om met haar in zee te gaan door haar warme persoonlijkheid, openheid en professionaliteit. De verkoop was onmiddellijk een feit met een mooie opbrengst. Ze weet een huis naar waarde te schatten en houdt hierbij rekening met alle factoren die voor kopers meetellen. Ook na de verkoop van ons huis kon ik steeds bij haar terecht voor advies tijdens de moeilijke zoektocht naar een nieuw huisje voor mezelf. Ik ben met heel veel makelaars in contact gekomen maar Nancy steekt er echt met kop en nek bovenuit. Zo zijn er geen 2. Vandaag had ze zelfs een doosje pralines bij voor alle partijen. Zalige vrouw!!!

P. Janssens

format_quote
star
star
star
star
star

Dankzij Nancy Aerts werd mijn huis binnen 1 maand verkocht. Haar ervaring, kennis terzake, empathie met zowel verkoper als koper zorgen ervoor dat je vanaf het eerste moment wéét dat je alles in haar handen kan geven met een gerust hart. Een topper en echte aanrader in de immo sector!

N. Gabriëls

format_quote
star
star
star
star
star

Wij hebben een hoeve met 2ha grond verkocht.Het is een pand dat niet alledaags verkocht word ,maar wie heeft dit opgelost?Onze Nancy natuurlijk!Deze dame weet perfect wat ze doet en moet doen.Van alles tip top op de hoogte en daarbij nog zeer vriendelijk.Nancy is ook altijd vlot en overal bereikbaar.Ik heb maar één woord ervoor:TOPMAKELAAR Een aanrader.

D. Pollet

format_quote
star
star
star
star
star

Wij zijn normaal gesproken niet de personen die snel een review plaatsen. Maar wat Nancy voor ons gedaan heeft, betekend heeft, Daar schrijven wij toch wel graag een review voor neer! Nancy is top in wat ze doet, stelt belang aan ieder zijn behoeften. Zorgt voor goede communicatie en tevredenheid voor het hele gezin! Het was voor ons niet de eerste keer dat we samen werkten met een makelaar. Maar deze ervaring valt zeker niet te vergelijken! Ik zou Nancy dan ook zeker aan iedereen aan raden! Ze is iemand met het hart op de juiste plaats die schitterd in haar job! Een huis kopen / verkopen is iets groots, maar met iemand als Nancy aan je zij weet je zeker dat je goed terecht komt! Ik wil vooral benadrukken hoe tevreden dat wij zijn! Ik zou zeggen voor degene die mijn review lezen, zeker niet twijfelen als je iemand eerlijk, betrouwbaar, vakkundig, etc zoekt! Bedankt voor alles Nancy!

S. Van Bael & J. Sneyers

format_quote
star
star
star
star
star

Deze mevrouw heeft een hart voor haar zaak.. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!!

Y. Thelen

format_quote
star
star
star
star
star

Nancy is een specialist in haar vak. Geeft een eerlijk en deskundig advies. Zij maakte direct tijd voor onze vraag en we kregen binnen 2 dagen een volledig schattingsverslag! Ik weet waar naartoe bij een verkoop/aankoop. Dankjewel Nancy

N. Leyser

format_quote
star
star
star
star
star

Wij hebben voor Nancy gekozen voor haar warme persoonlijkheid. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ze een passie heeft voor haar vak. Ze is heel toegankelijk, punctueel en straalt professionaliteit uit. Ze legt alles in verband met de verkoop van A tot Z uit. Ze is steeds bereikbaar en dat geeft ook heel veel vertrouwen naar de laagdrempeligheid voor potentiële kopers. Een a-typische woning verkopen is niet evident. Maar we geven Nancy alle vertrouwen om voor ons fantastisch huis een koper te vinden die hier zoveel woongenot kan ervaren als wijzelf.

C. Thomis

format_quote
star
star
star
star
star

Wij hebben voor Nancy gekozen uit een half dozijn kandidaat-makelaars in West-Limburg. Haar vertrouwen in eigen kunnen, haar professionalisme, en haar authentieke integriteit gaven voor ons de doorslag. Het bewijs dat wij de juiste keuze gemaakt hadden: onze woning werd verkocht aan de vraagprijs tijdens de eerste kijkdag.

B. & F. de Lausnay

format_quote
star
star
star
star
star

Nancy heeft me begeleid bij de aankoop van een nieuwe woning. Nancy's aanpak is zeer deskundig en zeer professioneel met tegelijkertijd een zeer persoonlijke benadering. Nancy heeft zeer veel kennis van de vastgoed markt en is zeer geduldig en zeer positief. Een zeer warme persoonlijkheid met oog voor detail en ze stelt je meteen op je gemak in alle situaties. Van begin tot eind is Nancy zeer betrokken en makkelijk toegankelijk en benaderbaar. Nancy is een top makelaar die zich absoluut onderscheidt in de vastgoed markt. Nancy bedankt voor je top begeleiding en je positiviteit. In de toekomst zal ik zeer zeker en zonder twijfel eerst contact opnemen met jou om de aankoop en of verkoop te begeleiden. Je hebt diepe indruk gemaakt.

F. Meisen

format_quote
star
star
star
star
star

"Met haar hadden we dadelijk een goed en warm gevoel. Ze had oog voor de details, de fijnere afwerking, het verhaal achter sommige verwezenlijkingen. Ze gaf een luisterend oor. Als iemand ons vraagt wie aan te bevelen, dan zeggen wij resoluut Nancy Aerts!"

P. Hellinx

Recensies

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x