Vastgoed verkopen

Plannen om je grond of woning in Beringen of omstreken te verkopen? Zoek je een betrokken vastgoedmakelaar met veel aandacht voor de (emotionele) waarde van je pand? Nancy Aerts Vastgoed begeleidt je van A tot Z bij het vinden van de juiste koper. 

Zorgeloos jouw vastgoed verkopen

Een woning verkopen, doe je niet zomaar. Omdat ik weet dat een huis of appartement vaak heel wat herinneringen herbergt, kies ik bewust voor een persoonlijke aanpak. 

1 | Koffie en kennismaking

Ik kom bij je langs, luister naar jouw noden en licht onze werkwijze toe. Waarom wil je het pand verkopen? Wat is voor jou belangrijk bij een samenwerking? Dat zijn de vragen die mij interesseren. Na het gesprek neem ik foto’s van je woning en verzamel ik de nodige info om een accurate waardebepaling te maken.

2 | Presentatie waardebepaling

Wat hou je nu precies aan de verkoop over? Ik plan een nieuwe afspraak met jou in om mijn schatting gedetailleerd voor te stellen. Eerlijkheid staat hierbij centraal. Zo houd ik ook rekening met de huidige vastgoedmarkt en communiceer ik heel open en transparant over alle makelaarskosten. 

3 | Lancering marketingcampagne

Groen licht voor een samenwerking? Perfect! Ik geef het nodige stylingadvies om je woning mooi in de spotlights te zetten en zorg voor professioneel fotomateriaal. Om de verkoop extra kracht bij te zetten, lanceer ik een online marketingcampagne.

4 | Verkoop vastgoed

Ik bereid de bezoekdagen nauwkeurig voor en leid kandidaat-kopers discreet rond in je woning. Is er koopinteresse? Dan leid ik de verkoopbemiddeling tussen jou en de kandidaat-koper in goede banen, en stel ik de verkoopovereenkomst op. 

5 | Ondertekening verkoopakte

Ook na het akkoord blijf ik aan jouw zijde als vastgoedmakelaar. Zo stel ik zelf het hele verkoopdossier samen en ben ik persoonlijk aanwezig op de dag van de ondertekening van de verkoopakte. 

Graag met mij kennismaken?


Vastgoed verkopen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x